Klubmodul henter siden
Rasmus Bjørns univers
Workshop med Rasmus Bjørn | 2330
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Nyhed!
Rasmus Bjørn underviser i denne sæson

Rasmus Bjørn der til daglig arbejder på fuld tid med sin kunst, kan nogle gange li´ at komme ud af værkstedet og det kommer os på Kunstskolen til gavn, i denne sæson.
Rasmus Bjørn understreger, at han selvfølgelig vil lære fra sig ud fra egne erfaringer, men at det er kursisten der er er i centrum og ikke ham selv.

Rasmus Bjørn fortæller om kurset: "Jeg vil tage fat i den enkelte, der hvor de rent fagligt er, i deres kunst og så i et samarbejde med deltageren forsøge at udvikle kursistens eget udtryk, både teknisk og idémæssigt." 
Hver onsdag begyndes der med en fællessamling, Rasmus Bjørn kommer med et oplæg, og kursisterne kan fremkomme med deres ønsker.
Rasmus Bjørn mener, at sparring gir den bedste læring og selvom der er fokus på enkelte, så giver det samtidig en fælles læring, på holdet.  "Vi er sammen om det" som Rasmus Bjørn udtrykker det. 
Som kursist på holdet, kan du se frem til en særdeles kompetent undervisning, hvor Rasmus Bjørn vil "skræddersy" opgaver til dem der har brug for det, ligesom han vil inspirere og guide dem der foretrækker mere frie rammer.

Læs mere

6. juni kl. 10.00-14.00

Workshop med Rasmus Bjørn

Vi starter i galleriet i stueetagen, her får vi en snak om Rasmus Bjørns billeder og ordet er frit.

Derefter Workshop på 1. salen, medbring de materialer du vil arbejde med. 

 

Startdato
06.06.2023
Slutdato
06.06.2023
Tid/Sted
Tirsdag 10:00-14:00 Kunstskolen, Det gamle Havnekontor
Pris
350,00 kr.

Hold i dag

Instagram